Workshop rok maken

Wil jij graag leren naaien en aan het einde van de dag met een rok naar buiten lopen? Dan is deze workshop rok maken iets voor jou!

Workshop rok maken voor beginners

de workshop

In deze workshop leer je de basis van het naaien op een naaimachine en maak je een simpele rok met elastiek in de taille. Naaiervaring is niet nodig, je leert tijdens de workshop alles wat je moet weten! De workshop vind plaats met maximaal 3 mensen, zodat je alle aandacht krijgt die je nodig hebt. Graag met vriendinnen deze workshop doen? Dat kan ook!

Dit is wat je leert tijdens de workshop:

  • De basis van het werken op een naaimachine
  • Het afwerken van je stof
  • Elastieke tailleband maken
  • Hoe werkt een naaipatroon
  • Hoe werkt naadtoeslag
  • Het maken van een rok op jouw maat.

Details

Duur: van 10.00 tot 16.00 uur.
Locatie: Rotterdam (Delfshaven)
Kosten: €85,- inclusief lunch, exclusief stof en garen.
Mee te nemen: Je neemt zelf stof, garen en elastiek mee.

De kosten voor de workshop dienen vooraf te worden voldaan. Je reservering is pas definitief na betaling. De kosten worden niet terugbetaald bij het annuleren of afwezigheid tijdens de workshop. Kun je echt niet? Je mag je reservering doorgeven aan iemand anders.

Data

Er zijn momenteel geen geplande workshops. Wil je graag deze workshop volgen? Stuur dan even een mailtje, wie weet zijn er al meer mensen met interesse!

De workshop gaat door bij minimaal 2  aanmeldingen.

Met vriendinnen de workshop volgen? Dat kan! Met minimaal 2 en maximaal 3 vriendinnen kan je deze workshop boeken. Stuur hiervoor een mail naar mailthefinalstitch@gmail.com zodat we een datum kunnen afspreken. Indien je met twee vriendinnen deze workshop wil volgen dan kost de workshop €95 per persoon, met drie personen betaal je het reguliere tarief van €85,- per persoon.