Privacyverklaring

The Final Stitch respecteert de privacy van alle gebruikers van de website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. In deze privacy verklaring krijg je meer informatie over hoe wij omgaan met de persoonlijke gegevens die via deze website worden verkregen.

Afhandelen bestellingen

Als je een bestelling plaatst, heeft The Final Stitch je naam, e-mailadres, afleveradres, IP-adres en betaalgegevens nodig om je bestelling uit te voeren en je van het verloop daarvan op de hoogte te houden. Deze gegevens worden voor een periode van zeven jaar bewaard, dit is de wettelijke bewaartermijn. We werken met de volgende bedrijven samen:
– WooCommerce (webshop software, hosting en betaalprovider)
– PostNL (verzendbedrijf)
Deze bedrijven ontvangen de bovengenoemde gegevens om je bestelling te kunnen verwerken.

Webshop account

Bij het plaatsen van een bestelling kun je ervoor kiezen een account op de webshop aan te maken. Met een account kun je sneller bestellen en heb je een overzicht van je eerdere bestellingen.
Hiervoor bewaren we de volgende gegevens: naam, e-mailadres, afleveradres, IP-adres, betaalgegevens en bestelhistorie. Je kunt je gegevens op ieder moment aanpassen. Deze gegevens worden bewaard totdat je je account opzegt.

Contact

Je kunt via e-mail met ons contact opnemen. We verzamelen hiervoor alleen je naam en e-mailadres. Deze gegevens worden maximaal 1 jaar na het laatste contact bewaard zodat we je goed kunnen helpen bij eventuele vervolgvragen.

Nieuwsbrief

Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief via de website, en bij het plaatsen van een bestelling. Hiervoor slaan we je naam, e-mailadres en IP-adres op. De gegevens worden bewaard totdat je je uitschrijft voor de nieuwsbrief. Uitschrijven kan via de afmeldlink die in elke nieuwsbrief staat. We werken samen met Mailchimp voor het sturen van de nieuwsbrief, dus Mailchimp ontvangt de gegevens ook.

Cookies en analyse

Deze website maakt gebruik van cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website op je computer wordt geplaatst. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen.

Deze website plaatst cookies om de volgende redenen:
– Winkelwagen (functioneel): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookies kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen, en ook versleutelen ze je gegevens tijdens een bestelling.
– Cookietest (functioneel): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies.
– Google Analytics, Woocommerce en Facebook (tracking): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen.

Je kunt cookies verwijderen en het plaatsen van cookies uitschakelen in je browser, maar sommige delen van de webshop zullen dan niet goed meer werken.

Verstrekking van gegevens aan derden

Op de website staan social media knoppen van Instagram en Facebook. Hiermee verzamelen beheerders van deze diensten je persoonlijke gegevens.
Met uitzondering van bovengenoemde partners zal The Final Stitch je persoonlijke gegevens nooit aan derden verstrekken, behalve als dat wettelijk verplicht is.

Beveiliging

De beveiliging van jouw persoonsgegevens is zeer belangrijk. De bestelprocedure van de webshop is daarom goed beveiligd. Alle gegevens worden via een zogenoemde SSL-verbinding verzonden.

Inzage, wijziging of verwijderen

Als je vragen hebt over je persoonsgegevens of deze wilt inzien/wijzigen/verwijderen kun je altijd contact met ons opnemen via de contactgegevens onderaan deze privacyverklaring.

Je hebt hierbij de volgende rechten:
– Recht op vergetelheid
– Recht om je persoonsgegevens in te zien, aan te (laten) passen en/of verwijderen
– Recht om je persoonsgegevens over te dragen
– Recht op beperking van verwerking
– Bezwaar maken tegen bepaald gebruik
– Om misbruik te voorkomen kunnen wij je daarbij vragen om je adequaat te identificeren
– Een klacht indienen

Natuurlijk helpen wij je graag verder als je klachten hebt over de verwerking van je persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heb je ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contact

The Final Stitch
mailthefinalstitch@gmail.com

Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
Helaas is het product op dit moment uitverkocht. Laat je gegevens achter en je ontvangt een bericht zodra het weer op voorraad is!