Reserveren

Reserveer hieronder je naailes via de ‘Book now‘ knop. Kun je geen data meer aanklikken? Dan zitten alle lessen momenteel vol. Er komen regelmatig plekken vrij door afmeldingen, dus het loont om af en toe te checken. Rond de 18e van iedere maand komen de lessen voor de volgende maand beschikbaar om te reserveren.

  • Betaling gaat contant via de les, een les kost €25.
  • Annuleren is kosteloos als je meer dan 48 uur van tevoren annuleert. Annuleer je binnen 48 uur dan zal ik de les in rekening brengen.
  • Kan je niet meer komen? Afmelden doe je via de link in de email-bevestiging die je krijgt van iedere les die je reserveert.
  • De naailessen geef ik in wijnbar FOK, dat is op de Willem Buytewechstraat 143H
  • Je neemt je eigen stof en garen mee, dit is niet inbegrepen in het lesgeld. Elastiek, ritsen e.d. neem je ook zelf mee. 

Book an appointment with The Final Stitch Naailessen using Setmore

Annuleren

Mocht je een keer niet kunnen dat is dat geen probleem. Tot 48 uur voor de les kun je kosteloos de les afzeggen. In de bevestigingsmail vind je een link waarmee je kunt annuleren. Komt je afzegging daarna binnen dan zal ik de kosten voor de naailes in rekening brengen via een betaalverzoek

Je eerste les

Tijdens een eerste les krijg je, als je nog niet eerder op een naaimachine werkte, uitleg over de naaimachine. We oefenen met de basissteken en je leert hoe je de naaimachine inrijgt. Daarnaast bepalen we samen wat je eerste project gaat worden. Je hoeft dus voor een eerste les geen stof mee te nemen.

Book an appointment with The Final Stitch Naailessen using Setmore