Naaimachines

Als je zelf geen naaimachine hebt waarop je wil leren naaien, dan kun je gebruik maken van de volgende naaimachines tijdens de naailessen:

Naaimachine Brother DS-140

Foto_naaimachine_brother_naailes

Deze naaimachine is al 7 jaar mijn beste vriend. Hij ziet er vrij simpel uit, maar de kwaliteit van deze naaimachine is erg hoog! Van deze machines zijn er 3 beschikbaar tijdens een reguliere naaicursus / naailes.

Zo naait deze naaimachine met gemak een spijkerbroek in elkaar, maar ook met stretchstoffen kan hij overweg.

Je ziet aan de bovenkant een groot aantal steken staan. Een groot gedeelte daarvan is decoratief. Als je eenmaal zelf aan de slag gaat zul je merken dat je voornamelijk een rechte steek of een zig-zag steek nodig hebt. Voor al die momenten dat je een randje met bloemetjes op je shirt wil maken kan je gelukkig ook deze machine gebruiken πŸ˜‰

De fijnste eigenschap van deze machine? Dat blijft de instelbare snelheidsfunctie. Je kan hiermee instellen hoe snel, of hoe langzaam je wilt naaien. Dat is vooral handig als je net begint!

Lockmachine Lewenstein

naaimachine_lewenstein_naailes

Een lockmachine gebruik je om de rand van je stof af te werken. Ook werkt een lockmachine erg goed met rekbare stof. Deze machine staat uiteraard tot je beschikking voor een mooie afwerking van je kledingstukken.