Corona en naailessen

Laatste update: 18-05-2020

Vanwege het corona virus waren er de afgelopen weken geen naailessen. Ook de komende tijd zullen we de 1.5 meter maatregel in stand moeten houden. Naailessen van 3 á 4 mensen in het atelier zullen daarom lastig worden. Omdat vele van jullie wel vragen hebben over bv. jullie naaimachine ga ik, voor zolang het duurt, het volgende aanbieden:

Prive naailessen met korting

1 op 1 naailessen zijn met 1,5 meter goed te doen. Normaal gesproken zijn deze lessen €85,-. Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven van deze lessen gebruik te maken wil ik deze privélessen nu aanbieden voor €50,-. 

Mocht je met twee mensen willen komen uit hetzelfde huishouden dan kost een les €60,-. Kom je echter niet uit hetzelfde huishouden dan kan ik niet met twee personen een les inplannen, omdat ik dan de afstand niet kan garanderen. Het zijn dus echt privélessen! Kom je wel met twee mensen uit hetzelfde huishouden dan ga ik er vanuit dat je onderling GEEN 1,5m afstand hoeft te houden.

Een priveles duurt 2 uur. ‘S avonds zijn de lessen altijd van 19.30 tot 21.30 uur. In overleg prikken we een datum voor je les. Dat kan soms ook in een weekend, maar niet overdag op doordeweekse dagen. Net als bij de reguliere naailessen hier geen verdere verplichtingen of addertjes onder het gras, je kunt per les boeken en betalen. Betaling gaat contant tijdens de les.

Als je nu denkt: ja dat wil ik! Stuur me dan een mailtje, dan plannen we zo snel mogelijk een les in zodat je snel aan de slag kunt.