Kylie and the machine Labels

Misschien ken je ze al, of je hebt er nog nooit van gehoord: Labels van Kylie and the Machine. Kylie woont in Australië en is de eigenaar van het merk Kylie and the Machine. Ze maakt met haar team de tofste labels die je in je zelfgemaakte kleding kunt naaien. Ik verzamelde de tofste voorbeelden voor je, zodat je zelf direct aan de slag kunt. De labels zijn verkrijgbaar in de webshop.

Zo naai je de labels van Kylie and the Machine

Kylie zelf heeft een heel fijn filmpje gemaakt over hoe je de labels kunt innaaien, dat kijk je hier. Omdat er zoveel creatieve manieren zijn om de labels te naaien verzamelde ik de leukste voor je!

This is the back

De meeste labels zijn uitermate geschikt om op de ‘standaard’ plek in je kleding te naaien, dus bijvoorbeeld aan de achterkant in de hals, of aan de achterkant van je broek.

Foto’s zijn van @thefinalstitch, @marisaedallas, @benedicte.vestergaard en @cuppa.nigh

Voeg borduursel toe aan je kylie and the machine labels

Zelf kan ik helemaal niet borduren, maar misschien moet ik dat toch maar eens leren.. Kijk dan hoe tof dit staat! I love it.. Dat schaapje! misschien lukt dat me nog wel..

Foto’s zijn van @thefinalstitch en @kylieandthemachine

Labels aan de buitenkant

De labels zijn er om te showen! Ik vind het echt een mooie finishing touch geven op een kontzak van je spijkerbroek, of als patch lekker op de voorkant van je kledingstuk.

Wat ook leuk is, is om te spelen met het stiksel waarmee je je labels vastzet. De laatste foto op de gebreide trui vind ik een heel mooi voorbeeld, hoe sjiek staat dat!?

Foto’s zijn van @kylieandthemachine, @cuppa.nigh, @yaro_by_janatcheque, @little_taranti, @elineshml en hannanen_crafts