Stoffen winkels

Ik krijg van veel mensen op naailes de vraag waar ik nu precies mijn stoffen en fournituren haal. Daarom heb ik deze op een rij gezet. Ben je dus op zoek naar stoffenwinkels in Amsterdam? Dan helpt deze lijst je hopelijk weg!

De lijst is ook terug te vinden op de naailessen pagina.

Stoffen

 • De boeren bonthal,  Albert Cuypstraat 186 – 190, Amsterdam. Heeft veel verschillende soorten stoffen. Naast de grote collectie katoen met kinderprintjes vind ik de collectie van rekbare stoffen heel fijn. Mijn persoonlijke favoriet. Deze winkel zit ook in Den Haag.
 • N&N stoffen, Albert Cuypstraat 146, Amsterdam. Veel hippe printjes op katoen en jerseys. Op zoek naar stoffen voor kinderkleding? dit is je spot! Zelf haal ik er veel effen stoffen in diverse materialen (soepelvallend viscose, punta di roma)
 • De Kniphal, Albert Cuypstraat 162, 1073 BK Amsterdam. Deze winkel heeft naast de basic stoffen ook duurdere speciale stoffen en veel printjes. Verkoopt ook meubelstoffen met de meest fantastische prints.
 • Yakhlaf Stoffen & Textiel, Albert Cuypstraat 252, Amsterdam. Hier koop ik zelf meestal joggingstof voor een trui of een joggingbroek. Veel kleuren, goede kwaliteit.
 • Nanucci Tessuti, Albert Cuypstraat 224a, Amsterdam. Deze winkel verkoopt merkstoffen van oa Liberty of London. Duurder dan de andere winkels, maar ben je op zoek naar iets speciaals dan slaag je hier zeker.
 • Op de Albert Cuyp markt staat op sommige dagen ook een kraampje waar ze goedkope stof verkopen, ideaal voor als je een proefmodel wilt maken in een jersey stof. Deze kraam staat aan de voorkant van de markt (richting de Ferdinand Bolstraat).
 • A. Boeken in het centrum van Amsterdam (Nieuwe Hoogstraat 33a, Amsterdam). Grote collectie stoffen, ook speciale materialen als nepleer, tule, etc.
 • Kantje boord (Burgemeester van Leeuwenlaan 41-47, Amsterdam) is hemel op aarde als je zelf lingerie maakt. Deze winkel heeft alles. Pak lekker een tram want ze zitten niet in het centrum en neem cash geld mee! Je kunt hier niet pinnen..
 • Webwinkel: Driessen Stoffen. Verkoopt heel veel stoffen voor lage prijzen. Je moet er soms snel bij zijn, want soms is er maar 1 rol van een bepaalde stof (ze verkopen oa restpartijen).

Fournituren

 • Als je dan toch op de Albert Cuyp bent, ga dan ook naar Jan de Grote Kleinvakman. Daar koop je alle fournituren die je nodig hebt: naalden, scharen, garen, knopen, bandjes, elastiek, patroonpapier, etc.
 • Naalden bestel ik vaak bij Naaimachinenaald. Alle naalden die je maar kunt bedenken en snelle levering.
 • Fournituren.nl verkoopt ook alles wat je maar zoekt. Ik bestel hier zelf meestal mijn Vlieseline omdat ze dit in alle soorten hebben.
Geplaatst in: 2018