Hoe werkt het?

Wil jij leren naaien? Of heb je wel wat ervaring maar loop je vast bij de ingewikkelde delen? Kom op les bij de The Final Stitch. Laura de Jong is de persoon achter The Final Stitch en de grootste fan van naaien die je je voor kunt stellen, en ze geeft je graag les rondom alles wat met naaien te maken heeft.

VOOR IEDER NIVEAU

Het maakt niet uit of je ervaring hebt met naaien of niet, met ieder niveau kan je terecht bij de lessen. De lessen zijn dan ook gemixt qua niveau.

Wat ga je maken?

Je kunt tijdens de lessen van alles maken, van een simpel t-shirt tot een mooie blouse, een joggingbroek of een kussensloop. Afhankelijk van je ervaring en je doel kiezen we samen een aanpak, zodat je zo snel mogelijk met een geslaagd kledingstuk naar buiten loopt.

KLEINE GROEPEN

Omdat niets vervelender is dan lang wachten totdat je vraag beantwoord is en je weer verder kan, vind ik het belangrijk dat iedereen de aandacht krijgt die nodig is. Daarom hanteer ik een limiet van maximaal 3 mensen per les.

Korting op je eerste les!

Meld je aan voor je eerste les en ontvang €10,- korting op je eerste les.

Lesduur en kosten

De lessen worden gegeven bij Laura thuis in de Rivierenbuurt Amsterdam, iedere woensdag van 20.00 uur tot 22.00 uur. Per les betaal je €20,- en je neemt losse lessen af (dus geen vast abonnement). Meer informatie over de tarieven vind je hier.

wat neem je mee?

Je neemt je eigen stof en garen mee, dit is niet inbegrepen in het lesgeld. Elastiek, ritsen e.d. neem je ook zelf mee. Eventuele stof voor een proefmodel kan je voor €3,- per meter ter plekke kopen. Ook is het handig om een eigen stofschaar mee te nemen.

wat is inbegrepen?

Het gebruik van de naai- en lockmachines is inbegrepen in het lesgeld. Ook is er patroonpapier wat je kunt gebruiken, net als linialen. Daarnaast staan patronen tot je beschikking uit tijdschriften zoals Knipmode, Burdastyle, Fashionstyle, La Maison Victor en van diverse IndieSew bedrijven.


Bekijk meer informatie over aanmelden of meld je direct aan door een mail te sturen naar mailthefinalstitch@gmail.com.