Naailessen in Amsterdam

Wil jij leren naaien? Of heb je wel wat ervaring maar loop je vast bij de ingewikkelde delen? Kom op naailes bij de The Final Stitch. Laura de Jong is de persoon achter The Final Stitch en de grootste fan van naaien die je je voor kunt stellen, en ze geeft je graag les rondom alles wat met naaien te maken heeft tijdens haar naailessen in Amsterdam.

naailessen Voor ieder niveau

Het maakt niet uit of je ervaring hebt met naaien of niet, met ieder niveau kan je terecht bij de lessen. De lessen zijn dan ook gemixt en ieder volgt zijn eigen pad.

naailessen op maat: Van kussenhoes tot eigen ontwerp

Je kunt tijdens de lessen van alles maken. Afhankelijk van je ervaring en je doel kiezen we samen een aanpak, zodat je zo snel mogelijk met een geslaagd kledingstuk naar buiten loopt. Neem ook een kijkje op the instagram account van The Final Stitch om voorbeelden te zien van wat je zou kunnen maken!

naailes in Kleine groepen

Omdat niets vervelender is dan lang wachten totdat je vraag beantwoord is en je weer verder kan, vind ik het belangrijk dat iedereen de aandacht krijgt die nodig is. Daarom hanteer ik een limiet van maximaal 3 mensen per les.

Lestijden en kosten

De lessen worden gegeven bij Laura thuis in de Rivierenbuurt Amsterdam (Amsterdam Zuid), iedere woensdag van 20.00 uur tot 22.00 uur. Per les betaal je €20,- en je neemt losse lessen af (dus geen vast abonnement). Meer informatie over lestijden en kosten lees je hier.

 

Privé naailes in amsterdam Bij de Final Stitch kun je privé naailes volgen. Je volgt dan één op één lessen zodat je de onverdeelde aandacht krijgt en alle mogelijkheid hebt om alle vragen te stellen die je hebt. Heel fijn als je graag in een persoonlijke omgeving wil leren naaien of een heel specifiek programma wil […]

Naaimachines

Tijdens de lessen kun je gebruik maken van onderstaande naaimachines Naaimachine Brother DS-140 Deze naaimachine naait met gemak een spijkerbroek in elkaar en is voorzien van alle moderne steken die je maar kunt dromen. Al zul je vooral de rechte steek leren waarderen 😉 Naaimachine Anker Een schitterende retro machine die al heel wat jaren […]

Hoe werkt het?

Wil jij leren naaien? Of heb je wel wat ervaring maar loop je vast bij de ingewikkelde delen? Kom op les bij de The Final Stitch. Laura de Jong is de persoon achter The Final Stitch en de grootste fan van naaien die je je voor kunt stellen, en ze geeft je graag les rondom […]

Aanmelden

Weten of er nog plek is om je eerste les te volgen? Stuur dan een email naar mailthefinalstitch@gmail.com met de volgende gegevens: Wat je graag zou willen leren/maken in de lessen. Hoeveel ervaring je hebt. Of je in het bezit bent van je eigen naaimachine.

Tarieven

Voor een naailes betaal je €20,- per avond. Hiervoor krijg je: Tijd om al je vragen te stellen en alles te leren over naaien. Mogelijkheid om gebruik te maken van een tweetal naaimachines. Mogelijkheid om gebruik te maken van een lockmachine voor professionele afwerking van je kledingstuk. Patroonpapier om je patronen op over te nemen. […]